Snapchat Kullanıcı Adı DEĞİŞTİRME 2020


Snapchat’ta artık gerçekten sevmediğinizi fark ettiğiniz bir kullanıcı adıyla mı takıldınız ? Ayarlarınızı değiştirmeyi denediyseniz, bunu yapmanın bir yolunu bulamamış olabilirsiniz. Bunun nedeni maalesef gerçekten mümkün olmamasıdır.

Snapchat, güvenlik endişeleri nedeniyle kullanıcı adı değişikliklerine izin vermediklerini söyledi , bu yüzden bunu hesabınızdan yapmanın bir yolu yok. Bununla birlikte, sonsuza kadar sevmediğiniz bir isme takılıp kalmamak için deneyebileceğiniz birkaç geçici çözüm vardır. 

Snapchat Kullanıcı Adı Değiştirme Hilesi Nasıl Yapılır?

Snapchat kullanıcı adını gizleme en kolay yolu bir görünen ad oluşturmaktır. Arkadaşlarınıza sohbetlerde, hikayelerde ve adınızın göründüğü diğer her yerde görünecek olan şey budur. İnsanlar profilinize tıklarlarsa kullanıcı adınızı yine de görebilirler, ancak bu en azından daha çok sevdiğiniz bir şeyle örtbas etmenize yardımcı olacaktır.

Bunu yapmak için, profilinize erişmek için sol üstteki Bitmoji simgenize dokunun. Ardından, sağ üstteki küçük bir dişliye benzeyen ayarlar simgesine dokunun.

Ayarlarınızın altında Ad seçeneğini göreceksiniz . Buna dokunun ve hem adınızı hem de soyadınızı değiştirebileceğiniz bir sayfaya yönlendirileceksiniz. 

Gerçek adınızı veya soyadınızı girmeniz gerekmez ve ikisini birden girmeniz gerekmez. Bu adı gerçekten istediğiniz gibi yapabilirsiniz. Hatta size uygunsa emoji bile ekleyebilirsiniz. 

Beğendiğiniz bir adı girdikten sonra , ekranın altındaki Kaydet düğmesine dokunun . Görünen adınız daha sonra her yerde değiştirilecektir. Bu seçenekle ilgili güzel olan şey, geri dönüp istediğiniz zaman, istediğiniz kadar değiştirebilmenizdir. 

Yeni bir hesap oluştur

Şimdi, kullanıcı adınızı gerçekten ama gerçekten beğenmediyseniz, izleyebileceğiniz tek yol tamamen yeni bir profil oluşturmaktır. Snapchat, verilerinizi eski hesabınızdan aktarmanıza izin verseydi bu o kadar da kötü olmazdı, ancak yine de güvenlik nedeniyle değil. 

Ancak, yeni bir kullanıcı adı istiyorsanız kolayca yeni bir hesap oluşturabilir ve yine de eski hesabınızdan arkadaşlarınızı bulabilirsiniz. Yeni hesabınızı oluşturmayı bitirene kadar eski hesabınızı silmediğinizden emin olun. Bunu doğru bir şekilde yapmanın adımları şunlardır:

  1. Profilinize ve ardından Ayarlar> Oturumu Kapat’a giderek orijinal Snapchat hesabınızdan çıkış yapın . Kolayca tekrar giriş yapmak istiyorsanız, oturum açma bilgilerinizi kaydetmeyi seçin. 
  1. Ana Snapchat sayfasında, musluk Kayıt sol altta bulunan. Adınızı ve Soyadınızı girdiğiniz bir ekran açılacaktır. Yukarıda açıklandığı gibi görünen adınız bu şekilde görünecektir. Snapchat hüküm ve koşullarını kabul etmek ve hesap oluşturmaya devam etmek için Kaydolun ve Kabul Et’e dokunun .
  2. Doğum gününüzü girin ve ardından kullanıcı adınızı girebileceksiniz. Beğendiğinizden emin olun!
  1. Ardından bir şifre oluşturabilir ve hesabınızı onaylamak için telefon numaranızı veya e-postanızı girebilirsiniz. 

Artık hesabınız oluşturulduğuna göre, arkadaşlarınızı yeniden eklemek isteyeceksiniz. Bunu yapmanın birkaç farklı yolu var. Hesabınızı oluşturduktan hemen sonra, Snapchat, uygulamanın erişimine izin verirseniz, telefonunuzdaki kişilerde bulunan arkadaşlarınızı eklemenize izin verecektir. 

Aşağıda ayrıca eski hesabınızdan yeniden ekleyebileceğiniz arkadaşlar bulabileceğiniz bir Hızlı Ekleme seçeneği olacaktır . Burada bulabileceğiniz arkadaşları ekledikten sonra , hesabınız için bir Bitmoji oluşturmaya devam edin. 

Yeni Snapchat hesabınıza girdikten sonra profilinize gidebilir ve Arkadaşlar bölümüne ilerleyebilirsiniz. Kişilerinizde görünmeyen kişileri manuel olarak eklemek için Arkadaş Ekle’ye veya Hızlı Ekle’ye dokunun . Arkadaşlarınızın kullanıcı adlarını kontrol etmek için eski hesabınızın kullanışlı olabileceği yer burasıdır. 

Eski Snapchat’inizi Silme 

Artık yeni bir Snapchat ve yeni bir kullanıcı adı oluşturduğunuza göre, ilerlemek için birkaç yolunuz var. Ya eski hesabınızı silebilirsiniz ya da dilediğiniz zaman oturum açmak için uygulamada birden fazla hesabı tutabilirsiniz. 

Eski hesabınızı sildiğinizde, sahip olduğunuz anlık görüntülere veya sohbet günlüğüne erişmenin bir yolunun olmayacağı konusunda uyarılırsınız. Bu nedenle, eski hesabınızdaki anılarınızı telefonunuza kaydetmek isteyeceksiniz. Bunu, kamerayı yukarı kaydırarak ve ardından birden çok enstantane seçmek için sağ üstteki onay işareti simgesini tıklayarak yapabilirsiniz. Ardından, bunları film rulonuza kaydetmek için Dışa Aktar’a dokunun . 

Saklamak istediğiniz tüm çekimleri aldıktan ve tüm arkadaşlarınızı ekledikten sonra, aşağıdakileri yaparak dilerseniz hesabınızı silebilirsiniz:

  1. Snapchat’ın hesap portalına çevrimiçi gidin . Silmek istediğiniz hesabın kullanıcı adını ve şifresini girin. Telefonunuz veya e-postanız aracılığıyla da bir doğrulama kodu girmeniz gerekebilir. 
  1. Devam et’i tıkladıktan sonra , hesabınız 30 gün boyunca devre dışı bırakılacaktır. Bu süre boyunca arkadaşlarınız bu hesap üzerinden sizinle iletişime geçemeyecek.
  2. 30 gün sonra, hesaba tekrar giriş yapmazsanız, kalıcı olarak silinecektir. Fotoğraflar veya videolar gibi tüm veriler silinecektir. 

Hesabınızda oturum açmak istemiyor ancak yine de kullanılabilir olmasını istiyorsanız, her zaman oturumu kapatabilir ve oturum açma bilgilerinizi kaydetmeyi seçebilirsiniz. Ardından, yeni hesabınızdan her çıkış yaptığınızda, isterseniz eski hesabınızda yine de oturum açabileceksiniz. 

Yorum Gönderin